HK SFP9 OR & Match OR

20.04.2022. 14:09h

SFP9-MATCH OR | De TOP onder de wedstrijdpistolen

Beide modellen zijn op stock! Te bestellen bestellen bij uw erkende wapenhandelaar in Benelux.

 

SFP9 MATCH OR – Het alfadier in kaliber 9 mm x 19 voor de ambitieuze sportschutter met een voorliefde voor precisie en perfectie. Of het nu onder statische of dynamische wedstrijdomstandigheden is: het is een match.

De aanpasbare aanpassing van het greepvolume in combinatie met de perfecte ergonomie van het pistool zorgen voor een evenwichtige en veilige handpositie met snelle schietsequenties. De nieuwe lichte sporttrekker met een trekkergewicht van slechts 15 +4N en de 5,5 inch lange HK-precisiecilinder laten geen ongewenste ontsnappingen toe. De OR-interface van het luciferpistool biedt verschillende opties voor het bevestigen van MRDS en kan daarom worden afgestemd op de persoonlijk gewenste MRDS-pistoolcombinatie.

Alle samenstellingen worden vervaardigd in de gebruikelijke hoge HK-kwaliteit en zijn precies op elkaar afgestemd. De demontage van het pistool volgt dezelfde geforceerde manier van handelen van zijn SFP9-familieleden van het leger en de wetshandhaving. Het pistool kan zonder gereedschap worden gedemonteerd en biedt maximale veiligheid. Het wapen kan niet worden gedemonteerd zonder het magazijn te verwijderen. Het is nauwelijks veiliger.

https://www.heckler-koch.com/de/produkte/sport/sport/sfp9-match-or/sfp9-match-or/produktbeschreibung.html

 

 

SFP9 OR | Optisch klaar

Het moderne SFP9-vuurpenslotpistool is een volledig voorgespannen systeem met een enkelvoudige trekker in het kaliber 9 mm x 19. Het pistool heeft standaard unieke kenmerken en innovatieve details. Gepatenteerde laadhulpmiddelen in het achterste gedeelte van de stuitligging vereenvoudigen en ondersteunen het blessurevrij laden. Het pistool wordt zonder gereedschap gedemonteerd en biedt het hoogste niveau van veiligheid om ongelukken te voorkomen door een geforceerde actievolgorde. Het wapen kan niet worden gedemonteerd zonder het magazijn te verwijderen. In tegenstelling tot vergelijkbare pistoolmodellen, wordt het wapen automatisch ontkoppeld wanneer het wordt gedemonteerd. Bovendien hoeft de trekker niet te worden bediend vóór het demontageproces. Tijdschrift en ergonomisch concept van de P30 werden overgedragen aan de nieuwe pistoolserie. de SFP9 gebruikt niet alleen P30-magazijnen, maar door middel van verwisselbare rugbanden en greepschalen heeft dit model ook in totaal 27 mogelijke combinaties voor een individueel greepontwerp. De uitstekende trigger-eigenschappen bevorderen maximale precisie bij snelle schietsequenties. Het is gebaseerd op een uitgebalanceerde verhouding van handpositie, lage trekkertrekkracht en korte trekker- en resetbeweging.

https://www.heckler-koch.com/de/produkte/sport/full-size-compact/sfp9-2/sfp9-or/produktbeschreibung.html

Recente berichten

24.05.2023.

1911 GARRISON 5” SPRINGFIELD ARMORY

23.05.2023.

1911 EMISSARY 5″ STAINLESS/BLUED CAL..45ACP SPRINGFIELD ARMORY

22.05.2023.

GAMO Wild Mask 5.5mm

22.05.2023.

1911 MIL-SPEC 5” PARKERIZED CAL..45ACP SPRINGFIELD ARMORY

22.05.2023.

GAMO Swarm Magnum Pro 10X Gen3i