Historiek

Over ons

Beretta Holding SA  is de houdstermaatschappij van de beroemde Italiaanse industriële groep en heeft directe of indirecte belangen in de 32 bedrijven die momenteel deel uitmaken van de groep, een erkende leider op het gebied van lichte vuurwapens voor de jacht, sport en zelfverdediging.
Sinds de oprichting is het aantal dochterondernemingen blijven groeien als gevolg van een voorzichtig investeringsbeleid met strategische acquisities, zowel om het productaanbod te verbreden en aan te vullen als om de directe commerciële marktaanwezigheid van de Groep in de relevante markten wereldwijd te consolideren.
De Beretta Holding Group is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en wereldspeler in de industrie.

De afdeling  Ammotec biedt de meest moderne munitietechnologie op de markt.

Als klein kaliber munitie fabrikant is Ammotec internationaal de grootste leverancier naar de militaire, politie, jacht- en sportmarkt.

Ammotec Benelux BV

erkennings nr 2/1/2001/07-05

 

De producten worden vervaardigd in de bekende Dynamit Nobel fabriek in Duitsland met de meest hoogstaande componenten. Hierdoor heeft RUAG Ammotec met de merken RWS®, Rottweil® en Geco® naam gemaakt in meer dan 60 landen.

 

Het gamma bestaat dan ook uit de meest kwalitatief hoogstaande producten, geliefd bij zowel hobbyschutters als bij gouvernementele instanties.